Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Janssen Ελλάδος στην απονομή των Patient Partnerships Awards 2021. Η βράβευση αφορούσε την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού «Δώσε Ανάσα στη Ζωή σου – Μάθε για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση».

Η φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Rare Diseases» και το χάλκινο στην κατηγορία «Best Partnership Initiative for Patients». Επιδίωξη  της συγκεκριμέννης εκστρατείας είναι να πληροφορήσει το κοινό  σχετικά με τη σημασία της αναγνώρισης των μη ειδικών συμπτωμάτων. Επίσης, η εκστρατεία αναδεικνύει την αξία της έγκαιρης διάγνωσης προτού η νόσος εξελιχθεί, δίνοντας έμφαση και προτροπή στο κοινό να απευθυνθεί σε ειδικό γιατρό. Η καμπάνια υλοποιήθηκε σε συνεργασία και με την πλήρη υποστήριξη και αιγίδα από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Πνευμονικής Υπέρτασης (ΕΕΜΠΥ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση.

Αναφερόμενη στη διπλή βράβευση της εταιρείας η κ. Gisella Dante, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος σχολίασε ότι «με τη δύναμη της επιστήμης και την αρωγή της ενημέρωσης, εργαζόμαστε με αφοσίωση για την ευαισθητοποίηση και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της σπάνιας αυτής νόσου. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή είμαστε δίπλα στους ασθενείς και στις οικογένειές τους, θωρακίζουμε την υγεία μέσα από καινοτόμες θεραπείες και δράσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας για το σύνολο της κοινωνίας».

Η κ. Κέλυ Σταυροπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Janssen Ελλάδος επεσήμανε  ότι «Οι βραβεύσεις της εταιρείας μας, επιβεβαιώνουν τη δέσμευση και τη συνεχή επικέντρωσή μας να προσφέρουμε ουσιαστική και υπεύθυνη ενημέρωση σε συνεργασία με τους αρμόδιους κοινωνικούς φορείς, ενημέρωση που προάγει την υγεία και την ποιότητα ζωής των πολίτων».

Υπενθυμίζεται ότι η  Janssen Ελλάδος  δεσπόζει στο συγκεκριμένο τομέα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία στην επιστημονική έρευνα για τα αίτια της νόσου.Η εταιρεία έχει εντρυφήσει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μετατρέψουμε την ΠΑΥ σε μια μακροχρόνια, διαχειρίσιμη νόσο ώστε οι ασθενείς να μπορούν να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Πηγή: https://virus.com.gr/dyo-vraveia-gia-tin-janssen-ellados/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!