Επικοινωνήστε μαζί μας

Φόρμα Επικοινωνίας

E-mail επικοινωνίας κοινού

info@hellenicph.org

E-mail επικοινωνίας μελών

board@hellenicph.org

Τηλέφωνα

0030 211 013 1542

Τηλέφωνο & Fax 

0030 211 013 1543

 

Διεύθυνση Ξενώνα & Γραφείων

Μυτιλήνης 35, 112 56 Αθήνα  

 

Βοηθήστε μας για να μπορούμε να συνεχίζουμε 
Τράπεζα Πειραιώς

Big Number: PIRBGRAA

IBAN:GR6001720830005083070445710  

 

Δωρεά

 

Υποστηρίξτε

το έργο μας

Φόρμα Δωρεάς

Συχνές ερωτήσεις

Tι ειναι ο συλλογος Πνευμονικης Υπερτασης

O Σύλλογος Ασθενών και Φροντιστών με την επωνυμία «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται και επιλύει όλα τα θέματα που αφορούν τη διαχείρηση της νόσου από και προς πάσα κατεύθυνση.

Γιατι να αποτανθω στον Συλλογο

Γιατί συνεργάζεται και τελικά λειτουργεί ως γέφυρα επικοινωνίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τη νόσο της πνευμονικής Υπέρτασης στην Ελλάδα, στην Κύπρο αλλά και Παγκόσμια.

Υπαρχει κοστος για τις υπηρεσιες που παρεχει

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει ο Σύλλογος προς τα μέλη του είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση από αυτά είτε συνδρομητικά είτε εφάπαξ.

Ποιος μπορει να γινει μελος του Συλλογου

Όποιος εμπλέκεται με τη νόσο της Πνευμονικής Υπέρτασης ως, ασθενής, φροντιστής, ιατρός, νοσηλευτής αλλά και εθελοντής – φίλος.

Γιατι να γινω μελος του Συλλογου

Η νόσος της Πνευμονικής Υπέρτασης είναι κατά κύριο λόγο σπάνια και η γνώση γύρω από αυτή περιορισμένη. Η συμμετοχή όλων σε μια κλειστή κοινωνία όπως αυτή, ενδυναμώνει τον πάσχοντα αλλά και τον γιατρό του για την καλύτερη διαχείρηση της ασθένειας.

Μπορω να βοηθησω στο εργο του Συλλογου

Η συμμετοχή σου είναι σημαντική για την συνέχιση του έργου του Συλλόγου από όποια πλευρά και αν προέρχεται. H φωνή σου ενσωματώνεται με τη δική μας και τα αιτήματα μας ακούγονται δυνατότερα.

Ποσο χρησιμος εεναι ενας Εθελοντης για τον Συλλογο

Ο Σύλλογος Πνευμονικής Υπέρτασης διοικείται από εθελοντές ασθενείς και φροντιστές της νόσου που λόγω της πάθησης και των συνεπειών αυτής μπορούν να περιοριστούν οι δραστηριότητες τους από εξωτερικούς παράγοντες. Η συμμετοχή των εθελοντών στο έργο μας είναι ζωτικής σημασίας.

Ποσο χρησιμος ειναι ενας χορηγος για τον Συλλογο

Ο Σύλλογος Πνευμονικής Υπέρτασης υποστηρίζεται και συντηρείται από δωρεέες ιδιιωτών και χορηγίες εταιρειών. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να συνεχίσει το έργου του υπέρ των ασθενών που έχουν ανάγκη όλες τις υπηρεσίες που παρέχει σε αυτούς και τις οικογένειές τους. 

Platinum Sponsor 2023

Gold Sponsor 2023

Silver Sponsor 2023

Μένουμε Μαζί

Μένουμε Ενήμεροι

Γινόμαστε Δυνατότεροι

Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!