Όπως κάθε Νοέμβριο, μήνα Πνευμονικής Υπέρτασης (Π.Υ), έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε πάλι φέτος από κοντά, όμως από απόσταση.

Οι φετινές συνθήκες απαιτούν για τους ασθενείς με Πνευμονική Υπέρταση μέγιστες προφυλάξεις. Για τους ιατρούς, νοσηλευτές και φροντιστές απαιτούν περισσότερη προσπάθεια και συνεργασία.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών Πνευμονικής Υπέρτασης διοργανώνει ένα διαδραστικό webinar, στο οποίο καλεσμένοι είναι όλοι όσοι φροντίζουν ασθενείς με Π.Υ, ιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, Επαγγελματίες υγείας, φορείς, ασθενείς και φροντιστές αλλά και το ευρύ κοινό για να γνωρίσει αυτή τη σπάνια νόσο. Εξειδικευμένοι γιατροί, ο καθένας στο είδος του μιλούν και εξηγούν την παθοφυσιολογία της νόσου και τις θεραπείες της, τα στοιχεία αυτής, τη νέα εποχή covid-19 αλλά και τις μεταμοσχεύσεις πνεύμονα. Οι ομιλητές του Webinar, που έχει ως κύριο στόχο την ανάδειξη όλων των πλευρών, θα απαντήσουν σε όλα τα σχόλια, απορίες και ερωτήσεις από όλους τους συμμετέχοντες.

Συντονιστείτε στην https://www.livemedia.gr/hphnovember2020

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε για να κάνουμε όλοι μαζί και φέτος ορατή στο ελληνικό κοινό τη σπάνια νόσο της Πνευμονικής Υπέρτασης.

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

Μαγγίνας Αθανάσιος

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Αλυσανδράτου Ιωάννα

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!