Η ιστορία του Πόνγκο είναι μια ιστορία ζωής και αγάπης που μαθαίνει σε μικρούς και μεγάλους να εντάσσουν τη διαφορετικότητα στη ζωή τους ως φυσιολογική. Μπορεί τον Σπάνιο Μωβ Ελέφαντα Πόνγκο να μην το συναντήσετε ούτε στη Ζούγκλα ούτε στο τσίρκο αλλά σίγουρα θα συναντήσετε κάπου στη ζωή σας έναν Σπάνιο Ασθενή που θα κάνει τη Διαφορετικότητα του προτέρημα!

Γνωρίστε το πρώτο Σπάνιο ζωάκι που δημιούργησε η φύση και διηγηθείτε την ιστορία του παντού, γιατί όλοι πρέπει να ξέρουν την ύπαρξή του! Διαβάστε το, Δωρίστε το, Προτείνετε το… γιατί είναι ένα βιβλίο για καλό σκοπό που μέσα από τις σελίδες του μιλά σε όλους για την σπανιότητα, την αποδοχή της διαφορετικότητας και με ένα γλυκό και ευαίσθητο τρόπο ενημερώνει για τη σπάνια νόσο της Πνευμονικής Υπέρτασης.

Η ενημέρωση για ένα σπάνιο νόσημα είναι η μόνη μας ελπίδα να έχουμε εγκαιρότερες διαγνώσεις. Και ένα παιδί, ένας ενήλικας να σωθεί, ο Πόνγκο θα έχει ξεκινήσει να υπηρετεί με επιτυχία τον σκοπό του! Βοηθήστε τον! Σας χρειαζόμαστε όλους!!

Το Βιβλίο μας κοστίζει 10,80 με τα έξοδα αποστολής – αντικαταβολής + 4,20 και έρχεται πλέον στην πόρτα σας !!

Παραγγείλτε το τώρα μέσω της ιστοσελιδας μας http://www.hellenicpulmonaryhypertension.gr/…/o-spanio…/

Μέσω τηλεφώνου στο 215 5305523 ή στείλτε μας mail στο pongo@spanioi.gr με τα ονοματεπώνυμό σας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας και την πλήρη διεύθυνσή σας για την αποστολή.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις και τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου διατήθονται υπέρ του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας -H.P.H» για την στήριξη και την κάλυψη αναγκών παιδιών και ενηλίκων με πνευμονική υπέρταση στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενδυνάμωση της φωνής του Σπάνιου Μωβ Ελέφαντα, Πόνγκο, ενισχύοντας τον σκοπό μας!!

Το βιβλίο μας βραβεύτηκε στην Αμερική «ως μοναδικό εργαλείο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα σπάνια νοσήματα και ιδιαίτερα την νόσο της πνευμονικής υπέρτασης». Έχει λάβει ήδη αναγνώριση σε 20 ευρωπαϊκές χώρες με τις οποίες έχουν ξεκινήσει διενέργειες για την μεταγλώττιση του στις εθνικές τους γλώσσες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!