Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η ποδηλατική βόλτα για τη σπάνια νόσο της Πνευμονικής Υπέρτασης (Π.Υ.). Πλειάδα συμμετεχόντων έστειλαν για άλλη μια χρονιά το μήνυμα της ελπίδας για τους χρόνια πάσχοντες με το δύσκολο νόσημα της Π.Υ. Μικροί-μεγάλοι έδωσαν το παρόν, φόρεσαν τα μπλουζάκια και τα καπελάκια μας και όλοι μαζί έκαναν πετάλι για εμάς!

Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε κοντά μας, ποδηλάτες ή μη για μια χιλιομετρικά μικρή βόλτα αλλά με τεράστια σημασία! Ευχαριστούμε όλου όσους αναδείξατε την προσπάθεια μας μέσα από τα media, ανεβάζοντας μια φωτογραφίας σας είτε για την καμπάνια μας #PareAnasa για την ποδηλατάδα μας, είτε για την καμπάνια μας #RarePongo. Γνωρίστε τον Ο Σπάνιος Μωβ Ελέφαντας Πόνγκο – The Rare Purple Elephant PongoΕυχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο για την οργάνωση όλων αυτών των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα για την παρούσα εκδήλωση τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κο Γιώργο Πατούλη και την συνεργάτη του, κα Χριστίνα Γαλαναπούλου.

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α), του Δήμου Αμαρουσίου και της Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!