Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2024 στην Βαρκελώνη, το 7ο Παγκόσμιο Συμπόσιο για την Πνευμονική Υπέρταση, την πιο έγκριτη παγκόσμια επιστημονική εκδήλωση στον τομέα αυτό.

Για πρώτη φορά η Ομάδα Εργασίας 1, για τις προοπτικές των ασθενών, θα ανοίξει το συμπόσιο, στις 9.15 στις 29 Ιουνίου. Η Συμμαχία για την Πνευμονική Υπέρταση (Alliance for Pulmonary Hypertension) συμμετέχει με έξι αντιπροσώπους, μεταξύ των οποίων και η Ιωάννα Αλυσανδράτου, πρόεδρος της Συμμαχίας για την Πνευμονική Υπέρταση (Alliance for Pulmonary Hypertension) και πρόεδρος του Συλλόγου μας, “Ελληνική Κοινότητα Πνευμονικής Υπέρτασης”. Η Συμμαχία για την Πνευμονική Υπέρταση είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, εγγεγραμμένος στις Βρυξέλλες, που καθοδηγείται από ασθενείς και εθελοντές και προωθεί την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης σε όλη την κοινότητα της πνευμονικής υπέρτασης.

Αναμένουμε με ανυπομονησία μια καθηλωτική τετραήμερη εμπειρία γεμάτη με πρωτοποριακές ερευνητικές παρουσιάσεις, ανεκτίμητη ανταλλαγή γνώσεων και απαράμιλλες ευκαιρίες δικτύωσης. Αυτό το συμπόσιο υπόσχεται να αποτελέσει κόμβο καινοτομίας και συνεργασίας, συγκεντρώνοντας κορυφαίους εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες καθώς και εκπροσώπους ασθενών από όλο τον κόσμο για να ανταλλάξουν γνώσεις και να καθοδηγήσουν το μέλλον της έρευνας και της θεραπείας της πνευμονικής υπέρτασης.

pulmonaryhypertension

pulmonaryarterialhypertension

PAH

allianceforph

#GR P.H.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!