Προς Ενημέρωση των μελών μας

Με αίτημα μας που στάλθηκε στις 7 Φεβρουαρίου για την εξέταση και τελικά για την διορθωτική πράξη του Τεύχους 2 του ΦΕΚ 302 / 31 Ιανουαρίου 2022 και ειδικότερα για την παράγραφο 3. Συσκευές Οξυγονοθεραπείας όπου έχει αφαιρεθεί η αποζημίωση του υγρού οξυγόνου και του αερίου, σήμερα μας κοινοποιήθηκε η απάντηση από τον ΕΟΠΥΥ.

Αναλυτικότερα σας ενημερώνουμε για την διαδικασία έγκρισης του υγρού οξυγόνου η οποία θα γίνεται από τον θεράποντα ιατρό σας και θα υποβάλλεται για έγκριση στην ΑΥΣ. Είναι μια διαδικασία την οποία γνωρίζουν οι θεράποντες ιατροί μας για άλλες παροχές ΌΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ Η ΊΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ.

Για να μην υπάρξουν προβλήματα και να έχουμε χρόνο να αντιδράσουμε και πάλι έγκαιρα, σας παρακαλούμε όπως προσφύγετε άμεσα στον θεράποντα ιατρό της νόσου σας  (Π.Υ.) και να ζητήσετε την κατάθεση του αιτήματος για το οξυγόνο σας.

Σημαντικό είναι να σας ενημερώσουμε ότι αυτή την διαδικασία μπορεί να την κάνει και ο καρδιολόγος ως θεράποντας ιατρός σας και για τους οποίους έχουμε αιτηθεί το άνοιγμα της συνταγογράφησης των οξυγόνων μας ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζουμε ειδικότητα αυτοί που παρακολουθούμαστε από καρδιολόγους.

Θα ενημερωθούν από εμάς και οι γιατροί μας και θα υπάρξει κάθε βοήθεια προς όλες τις μεριές για την ομαλή μετάβαση μας σε αυτό το νέο καθεστώς.

Εκ μέρους του ΔΣ και των μελών του

Ιωάννα Αλυσανδράτου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!