Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 ο σύλλογος μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και πραγματοποίησε την 2η Γενική Συνέλευση σε ένα υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Ο ιστορικός χώρος στην καρδιά της πόλης και η ημέρα της καρδιάς μόνο τυχαία επιλογή δεν ήταν. Όλα συνετέλεσαν σε μια μοναδική στιγμή σύνδεσης, μιας κοινής ανάσας μας, για να υποδεχτούμε τη νέα χρόνια και να θέσουμε τους στόχους μας στον μέλλον. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε ένα ανακαινισμένο κτίριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος με μακρόχρονη ιστορία και υπέροχη διακόσμηση. Το Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot μας υποδέχθηκε δείχνοντας στην πράξη ανεπτυγμένη κοινωνική ευθύνη και οι ζεστοί άνθρωποι του χώρου ενώθηκαν μαζί μας για να μεταφέρουμε την ελπίδα για τους Σπάνιους Πάσχοντες με Πνευμονική Υπέρταση. Η δίκη μας μικρή ιστορία, καθώς ξεκίνησε ακριβώς 2 χρόνια πριν, αναβίωσε στην 2η Γενική μας Συνέλευση.

Οι εργασίες της 2ης Γενικής Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και με την συνεργασία όλων μας θέσαμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Η μέρα μας αφιερώθηκε τόσο στους παρόντες όσο και στους συνασθενείς μας που δεν μπόρεσαν να περευρευθούν είτε λόγω κρύου είτε λόγω νοσηλείας τους, και φυσικά σε αυτούς που περίμεναν στο Skype. Κατά την 2η ΓΣ απαριθμήθηκαν οι πρωτοβουλίες, οι προκλήσεις και τα επιτεύγματα του συλλόγου την περασμένη χρονιά, εγκρίθηκαν οι δράσεις για την επόμενη χρονιά, και συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς,

Φέτος η H.P.H. θέλοντας να τιμήσει την συμβολή των εθελοντών της στο πολύτιμο έργο μας, θέσπισε το βραβείο του Εθελοντή της Χρονιάς. Στόχος η αναγώριση της απαράμιλλης συνεισφοράς προς το πρόσωπο του ασθενή με Πνευμονική Υπέρταση. Εθελοντής της Χρονιάς για φέτος, ο άνθρωπος που αψηφά τον χρόνο και με περίσσεια θέληση ψυχής είναι στο πλάι μας με κάθε τρόπο: Η Γωγώ μας!!! Βραβεύτηκαν ακόμη η Τάνια, για την προσφορά της και ιδιαίτερα για συμβολή της στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του συλλόγου “Γνωρίζω για την Σπάνιοτητα και ζω με αυτή,” και η κα. Ελένη για την στήριξη και συμπαράσταση της στις προσπάθειες μας. Διπλά μας πάντα με την ίδια θέρμη για κάθε βοήθεια, για τον καθένα από εμάς είναι η Μάγδα , η Άννυ, η Μαρία, η Ελένη, η Κατερίνα, ο Τάσος, ο Σπύρος και οι μικροί μας, Σύλια και Βαγγέλης! Φυσικά σε κάθε μας εκδήλωση υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί εθελοντές και φίλοι που στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια!

Σας ευχαριστούμε όλους που μεγαλώνετε και στηρίζετε την Σπάνια οικογένεια μας! Η H.P.H. ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση του πολυχώρου “Black Duck Garden” και ιδιαίτερα την κα Ζουζού Παπαδημητρίου καθώς και την εταιρεία “SWAROVSKI HELLAS”, για την λάμψη που έδωσε με τα υπέροχα αντικείμενα της, τα οποία δόθηκαν ως δώρα στην κοπή της πίτας μας για το 2015.

Με τόση αγάπη από όλους, ελπίζουμε σε μια γούρικη χρονιά!
Καλή Χρονιά με Ελπίδα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!