Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σύλλογός μας προβάλλει το πρόσωπο του ασθενή και του φροντιστή του, αλλά και του θεράποντα ιατρού του, προσδοκώντας στην αναγνώριση όλων αυτών από την Ελληνική και την Κυπριακή Κοινωνία. Η ενημέρωση του κοινού, της ιατρικής κοινότητας αλλά και των θεσμικών παραγόντων, στοχεύει στην ενημέρωση όλων και περισσότερων εμπλεκόμενων μερών, αφού η γνώση είναι το πιο σημαντικό όπλο που έχουμε στην μάχη με την Π.Υ.

Σκοπός μας κάθε χρόνο αλλά και κάθε στιγμή είναι να επιτύχουμε επιτέλους έγκαιρες διαγνώσεις για τους αδιάγνωστους ασθενείς, αλλά και να διευρύνουμε τον ορίζοντα της ιατρικής κοινότητας για την έγκυρη διαχείριση της ασθένειας της Π.Υ. που αποδεδειγμένα είναι το σημαντικότερο για την επιβίωση μας. Στοχεύουμε στην σημαντικότητα της αναγνώρισης της νόσου, ώστε να παραπέμπονται οι ασθενείς αυτής προς τα ειδικά κέντρα με απώτερο σκοπό την από κοινού διαχείριση του ασθενούς με Π.Υ..

Η συνδιοργάνωση αυτής της ειδικής ημερίδας ενημέρωσης στην Κέρκυρα έχει ως κύριο σκοπό να εκπαιδεύσει τους τοπικούς γιατρούς για πιο έγκαιρες διαγνώσεις, αλλά και να τους συστήσει με τους εξιδεικευμένους γιατρούς της Π.Υ. για άμεση συνεργασία. Η πολυδιάστατη ενημέρωση που επιλέξαμε και για φέτος εμπλέκει φορείς, ειδικούς, ιθύνοντες αλλά και το ευρύ κοινό, ενώνοντας τους σαν κρίκους μιας αλυσίδας ζωής για τους αόρατους ασθενείς της Πνευμονικής Υπέρτασης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για να γίνει πράξη αυτή η σημαντική ημερίδα για όλους μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας και στην Πνευμονολογική κλινική Κέρκυρας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για την σημαντική συμβολή τους στην εκπόνηση αυτής της Ημερίδας.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 20 Μαίου 2023, στις 9:00π.μ., στην Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας/ Corfu Reading Society.

Στο παρακάτω link από το 30:20΄μπορείτε να παρακαλουθήσετε την πρόεδρο του Συλλόγου να μιλάει για την θεματική της επερχόμενης Ημερίδας:

Παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου στο Corfu Channel.

Σας ευχαριστούμε

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!