Η Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας πραγματοποίησε σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε δήμους των Βορείων Προαστίων, με σκοπό την αφύπνιση της κοινής γνώμης και την ενίσχυση της φωνής των ασθενών με πνευμονική υπέρταση και άλλων σπάνιων παθήσεων. Μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια καθώς επίσης και αναμνηστικές κονκάρδες και καπέλα. Επισκεφτήκαμε τους Δήμους Αμαρουσίου (4/6), Χαλανδρίου (8/6), Ψυχικού (11/6), Kηφισιάς (14/6) και Διονύσου (15/6).

Η μέρα ενημέρωσης του κοινού στον Δήμο Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε με θετικά αποτελέσματα για την αποστολή μας, καθώς βρέθηκαν δύο ασθενείς μας, η μία εξ αυτών με διαγνωσμένη την νόσο και χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Πράγμα που καταδεικνύει την άμεση ανάγκη για σωστή πληροφόρηση, τόσο στην ιατρική κοινότητα όσο και σε όλους τους συμπολίτες μας. Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για την συμπαράστασή του στο έργο της Πνευμονικής Υπέρτασης Ελλάδας.                          

Στην Ενημέρωση Κοινού στο Δήμο Χαλανδρίου, το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά. 

Δείτε επίσης: Ενημέρωση κοινού για την ΠΥ Δήμου Χαλανδρίου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!