Η “Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας”  προέβη σε συμφωνία με την εταιρεία “Diavita” για τις εξής παροχές:

  • Παροχή οξυγόνου στο σπίτι για τους ασθενείς που χρήζουν οξυγονοθεραπείας με σύγχρονους συμπυκνωτές οξυγόνου (είτε αγορά είτε ενοικίαση), και για όσους χρειάζονται αγορά νεφελοποιητή, χωρίς την προπληρωμή τους από τον ασθενή αλλά με την απευθείας εξόφληση από τον ασφαλιστικό του φορέα.
  • Για οποιαδήποτε προμήθεια υγειονομικού υλικού η οποία συμπεριλαμβάνει καταβολή μέρους του τμήματος από την πλευρά του ασθενούς ως συμμετοχή στη δαπάνη, η εν λόγω εταιρεία θα παρέχει εκπτώσεις της τάξεως του 15 – 20% στα μέλη του Συλλόγου μας, πρακτικά απαλλάσοντας τα από το κόστος συμμετοχής τους.
  • Για προμήθεια προϊόντων απαραιτήτων για την σωστή υγιεινή και ποιότητα διαβίωσης των μελών μας, τα οποία όμως ΔΕΝ καλύπτονται από τα ταμεία εθνικής ασφάλισης (όπως π.χ. ειδικά συμπληρώματα διατροφής) η εταιρεία θα παρέχει εκπτώσεις που μπορούν να αγγίξουν και το 30% της λιανικής τους τιμής εκάστου προϊόντος. Το ίδιο θα συμβαίνει και με συσκευές ή προϊόντα γενικής χρήσεως που τα μέλη μας χρειάζονται και προμηθεύονται είτε από καταστήματα ιατρικών ειδών, είτε από φαρμακεία (πιεσόμετρα, ταινίες μέτρησης σακχάρου και χοληστερίνης, ζυγαριές, οξύμετρα, κλπ.)

Για πληροφορίες σχετικά με τις παροχές αυτές επικοινωνήστε με τα γραφεία της Diavita στα 210 82 33 301, 210 82 29 059 ή μέσω email στο info@diavita.gr
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 215 530 5523 ή μεσω email στο info@hellenicpulmonaryhypertension.gr

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Translate »

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!